Rágyújtotta mozgásképtelen élettársára a házát egy mányi nő

Emberölés kísérletével gyanúsítanak egy nőt, aki felgyújtotta a házát, miközben az élettársa bent volt. Az égő házból a környékbeliek mentették ki a férfit.

Vasárnap este riasztották a tűzoltókat és a rendőröket, mert Mányban kigyulladt egy lakóház, a földszintje lángokban állt. A police.hu híre szerint az oltáskor a helyszínen tartott adatgyűjtés során felmerült a gyanú, hogy szándékos gyújtogatás történt, és azzal kapcsolatba hozható a ház tulajdonosa, egy 54 éves nő, akit a rendőrök elkezdték keresni.

A közelben lakók a rendőröknek elmondták, hogy azonnal az égő házhoz mentek, és a garázsból kimenekítették a nő élettársát, egy mozgásképtelen idős férfit.

Másnap reggel az asszony Balatonvilágosról tárcsázta a segélyhívót, és elmondta, hogy szeretné feladni magát, mert előző este felgyújtotta mányi otthonát.

©

A rendőrök a nőt őrizetbe vették, majd védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárásban kihallgattak gyanúsítottként. A nő a vallomásában elmondta, hogy élettársa gyermekével fennálló haragos viszonya miatt döntött úgy, hogy egy bicskei töltőállomáson benzint vásárol, amit a ház két szintjén szétlocsolt, majd meggyújtott. Mikor látta a tüzet fellobbanni, távozott az égő házból.

©

Forrás: hvg.hu

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com