Csirkéket és birkákat tart Borkai, nem hiányzik neki a közélet

A szexbotrányt megbicsaklásnak nevezte, a korrupciót és a drogozást tagadta Borkai Zsolt, akivel a Blikk készített interjjút otthonában. A tavaly megbukott volt győri polgármester nem tervezi, hogy visszatér a közéletbe.

Őstermelőként él, birkákat, lovakat, csirkéket tart, szőlőt is termeszt Borkai Zsolt, volt győri polgármester, aki tavaly tűnt el a közéletből szexbotránya miatt. Borkairól az önkormányzati választások kampányában kerültek elő fényképek és videófelvételek, amiken az látható, amint egy orgián vesz részt egy jachton az Adriai-tengeren. Borkai tíz hónap hallgatás után a Blikknek nyilatkozott.

A lap szerint a polgármester kisimult arccal, mosolygósan fogadta tudósítójukat, beszélt az őstermelői munka örömeiről, de elárulta azt is, hogy nem célja tisztára mosni magát.

Az interjúból kiderül, hogy eladta vállalkozását és újra kellett írnia a kapcsolatát a feleségével. A szexbotrányt megbicsaklásnak nevezte, és tagadta az ügy mentén felmerült korrupciós vádakat és drogfogyasztást. Szerinte a balliberális média habosította fel a dolgot. Arról is beszélt, hogy nem tervez visszatérni a közéletbe.

Forrás: hvg.hu

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com